Wat doe ik?

Schoenen en accessoires zijn het specialisme. Nagenoeg de gehele workflow van het inkoopproces kunt u aan Stap Vooruit Advies B.V. (SVA) uitbesteden.

Zelfstandige ondernemers moeten 100% focus op hun corebusiness in de winkel hebben. Dat begrijpt SVA, daar maken wij ons hard voor.

Wat doet SVA voor ondernemers?

Inkoop is geen ondersteunende activiteit, professionele inkoop is het strategisch belang van iedere professionele organisatie. Wij plaatsen ‘inkoop’ dan ook niet enkel en alleen aan de “achterkant” van de organisatie bij de leveranciers. We hebben eveneens oog voor de “voorkant”. De “voorkant” is uw klant. Daar verdient u uw boterham mee. Wat wil de consument, wat doet de markt, vandaag en morgen?

SVA adviseert en faciliteert aangesloten zelfstandige ondernemers binnen de sportbranche. SVA is een professionele sparringpartner, denkt mee en neemt werk uit handen. In goed overleg besteedt de zelfstandige ondernemer nagenoeg de gehele workflow van het inkoopproces aan SVA uit. Dit heeft een positief effect op het ‘reilen en zeilen’ van de aangesloten winkel.